03 december 2021 05:54:14 *** Zoek uw accessoires gemakkelijk door links uw merk en toestel te kiezen, onder het gele kopje. ***
 

Mio

Accessoires voor uw :
Kies hier uw Navman of Mio


6,2 Inch Mio Spirit 8670 LM TRUCK
Spirit 8670 LM
€ 0.00
Europa Plus Lifetime Maps
Dashcam MiVue C310
Mio MiVue C310
€ 0.00
Dashcam
AKTIE

4,3 Inch REFURBISHED Mio Spirit 5400 - Volledig Europa lite (44 landen) - levenslange kaartupdates (zeer beperkt beschikbaar)

Product details
stuk prijs
Afbeelding
Deze is helaas niet meer leverbaar!
MIO SPIRIT 5400 LM VOLLEDIG EUROPA  (44 landen) dit is een refurbished toestel 1 jaar garantie!! Max. 4x per jaar gratis nieuwe kaarten.

Refurbished betekend dat het toestel ingeleverd is voor een reparatie bij het Mio repair centrum De klant wilde het niet terug. Mio heeft het toestel weer geheel hersteld en is weer als nieuw. De garantie is 1 jaar op een refurbished toestel.

 

Dit is VOLLEDIG EUROPA!
Kaarten van Europa Plus (44 landen): Andorra, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland; Albanië, Bosnië en Herzegovina, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Roemenië, Servië, Wit-Rusland (Connector Road Network).

 

De Spirit 5400 LM zit boordevol praktische functies en is tevens inclusief Lifetime Kaart Updates, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over nieuwe wegen of kaarten. De Spirit 5400 LM zal u moeiteloos leiden naar de nieuwste straten en adressen. Connecteer uw toestel met uw PC en installeer de MioMore desktop software, om te controleren wanneer er updates beschikbaar zijn. U ontvangt nieuwe kaarten voor de gehele levensduur van uw toestel, tot maar liefst 4x per jaar.*

U hoeft bij deze nieuwe toestellen de Lifetime Kaart update niet eerst te verzilveren, dit heeft Mio reeds voor u gedaan.

IQ Routes™ berekent de route die op dat moment het meest optimaal is, op basis van informatie die is verkregen van miljoenen weggebruikers: zo bereikt u sneller en efficiënter de plaats van bestemming. Ondertussen leert de verbeterde LearnMe Pro™ van uw rijstijl en worden de routes op uw voorkeuren afgestemd. Op het scherm ziet u op welke punten uw route is verbeterd en hoe dit uw aankomsttijd beïnvloedt.

De Spirit 5400 LM is ontworpen om u veel eenvoudiger naar de plaats van bestemming te brengen. De nieuwe Parkeerassistentie laat u automatisch een lijst van parkeerplaatsen zien zodra u binnen een straal van 1 km van uw bestemming komt: u hoeft dus niet op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving. Met zoeken op trefwoord vindt u snel en gemakkelijk waar u heen wilt. Het werkt hetzelfde als online zoeken: u voert een woord in en vervolgens worden de resultaten weergegeven in volgorde van afstand tot uw huidige locatie. De resultaten zijn nog nauwkeuriger als u combinaties van plaatsen en trefwoorden gebruikt.


De Spirit 5400 LM zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk uw persoonlijke favorieten kunt vinden, door ze op te slaan onder “Omgeving”. Dus als u regelmatig Italiaanse restaurants bezoekt, kunt u ze hier opslaan voor nog snellere toegang. En de slimme functie “Mijn auto zoeken” zal een grote hulp zijn voor iedereen die zijn auto parkeert met haast, en bij terugkomst niet meer weet waar hij deze precies heeft neergezet. Neem gewoon uw Spirit 5400 LM mee wanneer u de auto verlaat en het toestel zal u helpen uw auto gemakkelijk terug te vinden.

*Kijk op mio.com voor de voorwaarden van Lifetime Kaart Updates.

 

4,3" scherm

Rijbaanbegeleiding

Dankzij de rijbaanbegeleiding van de Mio Spirit rijdt u altijd op de juiste baan om een afslag te nemen. Handig op wegen die tegenwoordig alleen maar drukker worden. De Spirit-software omvat ook realistische weergaven van knooppunten in 3D die overeenkomen met grote verkeersborden. Zo heeft u meer tijd om te begrijpen wat u kunt verwachten als u een afslag of kruispunt nadert.
Voorgeïnstalleerde meldingen van vaste flits camera's (3 maanden gratis, daarna kunt u een abonnement aanschaffen als u dat wenst)

Parkeerassistentie

Binnen een 1 km aankomst van uw bestemming kunt u zien waar de dichtsbijzijndste parkeerplaatsen zijn (handig in steden als u een parkeergarage zoekt)

Flitscamera's

De bekende vaste flitspalen zijn bekend in uw Mio. Bij dit toestel werken ze 3 maanden gratis. Na deze 3 maanden kunt u een abonnement afsluiten om ze te kunnen zien op uw Mio. Er zijn abonnementen van 1 jaar en van 3 jaar.

Huurkaarten
Wilt u een keer naar Australie of the USA dan kunt u bij Mio of bij ons de kaart daarvan huren, maximale huurperiode is 1 maand. Te koop in onze shop of bij Mio.

Voetgangersmodus

De Mio kan ook uw route te voet berekenen.

Trip Planner

Plan uw trips thuis op de computer of direct op uw Mio. Gerbuik hiervoor het PC programma MioMore Desktop 7.50. Deze kunt u kostenloos downloaden bij mio.com. Lukt het u niet, wij helpen u!

Als u deze Mio elk kwartaal aansluit op de PC en de MioMore Desktop start dan wordt er automatisch gecontroleerd of er nieuwe updates of nieuwe kaarten zijn. Als die er zijn dan ziet u dat en ze worden geinstalleerd.

Voorgelezen straatnamen (TTS)
U hoort wanneer u moet afslaan, en kunt uw ogen op de weg houden.

IQ Routes
Q Routes-capaciteit betekent dat elke rit maximaal wordt geoptimaliseerd. Het programma verzamelt informatie van talloze andere bestuurders en plant uw route op basis van hun situatie, waardoor u op elke rit kunt anticiperen op verkeersproblemen.

Tunnelbegeleiding

In een tunnel verliest u altijd het GPS signaal. De Mio gaat dan gewoon door met de begeleiding (simulatie).

Mijn auto zoeken

En de slimme functie "Mijn auto zoeken" zal een grote hulp zijn voor iedereen die zijn auto parkeert met haast, en bij terugkomst niet meer weet waar hij deze precies heeft neergezet. Neem gewoon uw Mio mee wanneer u de auto verlaat en het toestel zal u helpen uw auto gemakkelijk terug te vinden.

LearnMe Pro
De verbeterde LearnMe Pro™ leert van uw rijstijl en worden de routes op uw voorkeuren afgestemd. Op het scherm ziet u op welke punten uw route is verbeterd en en hoe dit uw aankomsttijd beïnvloedt.

Specificaties:

EAN 5420027525709
4,3 Inch scherm
Processor: Mstar 800 MHz
Geen verkeersinformatie (geen TMC)
Aanraakscherm (touchscreen)
Beeldresolutie: 480 x 272
Afmetingen breedte - hoogte - diepte in mm: 120 - 80 - 13
Lifetime kaart updates, LM, maximaal 4x per jaar een gratis Mio kaart update onder Mio's voorwaarden.
Maximale snelheids weergave aan de hand van TeleAtlas data op het scherm
Truckmode is optioneel aan te schaffen, is mogelijk voor dit toestel.

 
0.00
bestel:
x


 
   

Alle prijzen zijn incl 21% BTW.

 
Mandje is leeg!
Dashcam
Mio MiVue 618
Mio MiVue 688
Mio MiVue 733
Mio MiVue 751
Mio MiVue 752
Mio MiVue 785
Mio MiVue 786
Mio MiVue 788
Mio MiVue 792 WIFI Pro
Mio MiVue C310
Mio MiVue C330
Smartbox
Navigatie systemen
Mio
Navman
Mio fietsnavigatie
Mio Cyclo accessoires
Mio kaarten
Mio Navman Huurkaarten
Mio Spirit 2020.09
Navman Kaarten
Navman Amerika, Australie, Zuid Afrika
Navman F350, F450, F460, F610, 4000LM, 5000LM
Navman, oudere toestellen
Mio Flitspalen
Flitsmeister ONE
Mio flitspaal abonnementen
Navman Flitspalen
F360, F460, F450, F460, F410, F610, 4000, 5000
Speedcams.eu (Flitspalen.nu)


Navigatie houders
Mio
Navman
Navigatie adapters
Mio
Navman
Navigatie diversen
Mio batterij
Mio of Navman reparatie
Mio tasjes
Navman tasjes

Top dashcams :
MiVue 698 Dual Dashcam

MIO MiVue 792 Wifi Pro

TOP 5
Meest bekeken producten:
Navman 12Volt autolader S90i/S70/S50/S30,F10,F20,N Serie en Mio Moov
Autolader

? 19
USB kabel voor Navman en Mio!
USB kabel

? 5
Mio/Navman autolader Mio Moov/Spirit/Navman
Autolader

? 20
Houder voor Spirit 6800, 69x0, M610, M613, M616, Navman F610
Houder

? 0
6,2 Inch MIO SPIRIT 8670 FULL EUROPE LIFETIME MAPS incl truck mode en TMC
Mio Spirit 8670 LM Truck

? 0


 
1100 Bezoekers vandaag, 1102 keer gekeken.
©2003-2020, MiHaFlex, K.v.K. Roermond: 09135215

 
f